Författare Ämne: Dagens Lunch.  (läst 49444 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #640 skrivet: juni 01, 2017, 12:43:45 »
Stekt Fläsk och Löksås.   

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #641 skrivet: juni 23, 2017, 09:54:01 »
Det blir som vanligt på Midsommar Nypotatis och Sill med tillbehör och Jordgubbar och Grädde.    :love:

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #642 skrivet: augusti 31, 2017, 13:39:00 »
Kålsoppa och Frikadeller. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #643 skrivet: september 11, 2017, 14:42:37 »
Köttsoppa. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #644 skrivet: september 27, 2017, 13:47:57 »
Stekt Strömming och Potatismos. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #645 skrivet: oktober 17, 2017, 15:12:02 »
Det blev Bruna Bönor och Stekt Fläsk. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #646 skrivet: oktober 30, 2017, 12:58:45 »
Köttsoppa. 

Utloggad Henka

  • Administratör
  • Antal inlägg: 8 206
  • Våga vägra!
    • Min presentation
SV: Dagens Lunch.
« Svar #647 skrivet: oktober 30, 2017, 14:09:27 »
Idag blev det tautologi till lunch.

Trasig paj!
Bilder att minnas :)
2014   2010
2013   2009
2012   2008
2011   2007

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #648 skrivet: november 06, 2017, 14:17:16 »
Fiskpudding.

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #649 skrivet: november 13, 2017, 12:41:28 »
Kålpudding.

Utloggad Henka

  • Administratör
  • Antal inlägg: 8 206
  • Våga vägra!
    • Min presentation
SV: Dagens Lunch.
« Svar #650 skrivet: november 13, 2017, 12:52:05 »
Avokado.
Bilder att minnas :)
2014   2010
2013   2009
2012   2008
2011   2007

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #651 skrivet: november 14, 2017, 13:52:19 »
Plommonjärpar. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #652 skrivet: november 20, 2017, 14:24:47 »
Det blev Potatismos och stekt Falukorv. 

Utloggad västvis

  • Antal inlägg: 3 094
SV: Dagens Lunch.
« Svar #653 skrivet: januari 03, 2018, 12:35:31 »
Stekt Fläsk och Löksås. 

Utloggad Henka

  • Administratör
  • Antal inlägg: 8 206
  • Våga vägra!
    • Min presentation
SV: Dagens Lunch.
« Svar #654 skrivet: januari 03, 2018, 12:41:23 »
köttfärssås med kålrots-"spaghetti"
Bilder att minnas :)
2014   2010
2013   2009
2012   2008
2011   2007

Utloggad ismo

  • Antal inlägg: 9 325
  • Oooooaaaah!
SV: Dagens Lunch.
« Svar #655 skrivet: januari 03, 2018, 12:52:13 »
köttfärssås med kålrots-"spaghetti"

"Låter" nyttigt å gott.. :hmm:
Det är 100% dödlighet fr. det en föds!..men märkligt nog ökar den med div. alkohol å dåliga matvanor.

Utloggad Henka

  • Administratör
  • Antal inlägg: 8 206
  • Våga vägra!
    • Min presentation
SV: Dagens Lunch.
« Svar #656 skrivet: januari 03, 2018, 12:58:59 »
"Låter" nyttigt å gott.. :hmm:


Jodå, det var inte så dumt :)
Bilder att minnas :)
2014   2010
2013   2009
2012   2008
2011   2007

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 6 588
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Dagens Lunch.
« Svar #657 skrivet: januari 03, 2018, 13:34:18 »
köttfärssås med kålrots-"spaghetti"
Bra mycket bättre produkt än sån där bönpasta.
Senast jag var i affären såg jag att det fanns morotspasta, kålrotspasta och även rödbetspasta.
.....och på den sjätte dagen skapade människan Gud.....

Utloggad ismo

  • Antal inlägg: 9 325
  • Oooooaaaah!
SV: Dagens Lunch.
« Svar #658 skrivet: januari 03, 2018, 14:08:43 »

Jodå, det var inte så dumt :)


Kålroten! ,,kokar du den?..hur länge?
Det är 100% dödlighet fr. det en föds!..men märkligt nog ökar den med div. alkohol å dåliga matvanor.

Utloggad Henka

  • Administratör
  • Antal inlägg: 8 206
  • Våga vägra!
    • Min presentation
SV: Dagens Lunch.
« Svar #659 skrivet: januari 03, 2018, 14:30:37 »

Kålroten! ,,kokar du den?..hur länge?


Det var färdigrivna pastaliknande strimlor, de skulle koka 30-60 sekunder, och jag körde nog i 75 sek.
Nästa gång kör jag ännu längre, jag tror det bästa är att stå vid kastrullen och löpande provsmaka för att hitta "rätt" konsistens.


Blir de för mjuka så lär de bara bli mos, blir de inte tillräckligt mjuka blir de tråkiga att äta :haum:
Bilder att minnas :)
2014   2010
2013   2009
2012   2008
2011   2007